Oppas aan huisExtra bewegingPuppy opvangUitlaten tijdens de dag

Oppas aan huis

Wil je er graag even tussenuit om je te ontspannen, maar heb je thuis een huisdier die verzorging nodig heeft?

Read More

Extra beweging

Heeft je huisdier meer beweging of een extra lange wandeling nodig?

Read More

Puppy opvang

Heb je net een puppy gekocht en heb je het gevoel dat je nieuwe vriendje wel extra aandacht en verzorging nodig heeft?

Read More

Uitlaten tijdens de dag

Heb je een full time job, maar wil je niet dat je huisdier daar de dupe van wordt?

Read More

Diensten

Opvang tijdens vakantie

Wil je er graag even tussenuit om je te ontspannen, maar heb je thuis één of meerdere dieren die verzorging nodig hebben, dan is een dierenoppas aan huis de beestigste oplossing! Je kan de invulling van het huisbezoek volledig zelf bepalen. Denk maar aan:

 • Dierenverzorging
  • Eten en drinken geven
  • Kattenbak proper maken
  • Borstelen
 • Beestige bezigheid
  • Wandelen
  • Knuffelen
  • Spelen
 •  Huisverzorging
  • Plantjes water geven
  • brievenbus leeg maken

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we in detail wat je juist van mij verwacht tijdens mijn bezoek.

Extra beweging

Heeft je huisdier nood aan meer beweging, een extra wandeling of kan je tijdelijk door ziekte of invaliditeit niet met je hond gaan wandelen? Dan help ik je huisdier graag uit de nood!

Bewegen is sowieso heel belangrijk voor een hond om een rustig en aangenaam gezelschapsdier te zijn in huis. Merk je probleemgedrag op dan kan het simpelweg zijn dat jouw hond te veel energie heeft.

Uitlaten tijdens de dag

Heb je een full time job maar wil je niet dat jouw huisdier daar de dupe van wordt, of heeft hij geen zin om de hele dag alleen thuis te zitten, dan kom ik gerust langs om jouw huisdier extra aandacht te geven!

Puppy opvang

Heb je net een puppy gekocht en heb je het gevoel dat dit diertje wel extra aandacht en verzorging nodig heeft tijdens je afwezigheid? Dan wil ik je daar met alle plezier bij helpen.

Vaak ben je heel de dag weg maar heeft jouw puppy wel iemand nodig die hem een plasje laat doen of zijn ongelukjes opkuist, een wandelingetje maakt of speelt, dit kan allemaal.

Puppy socialisatie

Het is belangrijk om een puppy de eerste maanden goed te socialiseren. Op deze manier is de kans groter dat je een flinke, rustige en aangename hond hebt die je graag overal mee naar toe wil nemen. Heb je hiervoor niet de nodige kennis of tijd, dan help ik je graag verder!

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bepalen wat jij belangrijk vindt als toekomstig gedrag voor je puppy. Ben je bijvoorbeeld iemand die graag op een zwoele zomerse dag een terrasje wil gaan doen waarbij je verlangt dat je hond rustig naast jou stoel gaat liggen dan is het belangrijk dat je puppy hierop wordt voorbereid. Dit geldt ook als je over de dijk wil wandelen aan zee. Dan heb je misschien niet graag dat je hond naar elke andere hond die hij tegen komt, blaft of trekt om mee te spelen. Er zijn namelijk momenten van spelen en momenten van mooi aan de leiband lopen. Dit moet hij leren in zijn puppytijd.