Oppas aan huisExtra bewegingPuppy opvangUitlaten tijdens de dag

Oppas aan huis

Wil je er graag even tussenuit om je te ontspannen, maar heb je thuis een huisdier die verzorging nodig heeft?

Read More

Extra beweging

Heeft je huisdier meer beweging of een extra lange wandeling nodig?

Read More

Puppy opvang

Heb je net een puppy gekocht en heb je het gevoel dat je nieuwe vriendje wel extra aandacht en verzorging nodig heeft?

Read More

Uitlaten tijdens de dag

Heb je een full time job, maar wil je niet dat je huisdier daar de dupe van wordt?

Read More

Wie ben ik?

Hallo beestige vrienden

Mijn naam is Ellen. Ik ben geboren in hartje Antwerpen. Daar ben ik de trotse moeder geworden van mijn zoontje Xander.

Sinds 2012 ben ik verhuisd naar de hartverwarmende Kempische gronden in Gierle. Ondertussen heb ik er ook een dochtertje bij, Sam.

Als kleine meid droomde ik al van een huisje met een grote tuin waar iedereen zich in kan uitleven. Mijn man kan stoom uitblazen in zijn tuin na de lange kantooruren op het werk en mijn zoontje heeft deze ruimte nodig om te ravotten en te spelen. Bovendien wil ik mijn beestenboel de ruimte geven die ze verdienen en nodig hebben. Ik ben momenteel de fiere eigenaar van 3 Kippen, 3 konijnen, 9 groenwangparkieten, visjes en niet te vergeten mijn allerliefste hond Mira.

Mijn hart stroomt nog altijd over voor al deze schepseltjes. Van klein tot groot, van harig tot minder harig, van pluimen tot schubben…. Nu is mijn droom om nog meer dieren gelukkig te maken namelijk jullie knuffeldieren.

Het idee van een dierenoppas aan huis is namelijk ontstaan toen mijn hondje een gezegende leeftijd kreeg waarbij het niet meer zo gemakkelijk was om ze mee te nemen op reis. Lange wandelvakanties zitten er nu niet meer in en bovendien houdt ze van haar rust en haar eigen plekje. Een hondenhotel is niet echt een optie omdat ze daar in een apart hok wordt gezet en een oase van rust is dit ook niet echt. Een hondenoppas aan huis die op haar kan passen in haar vertrouwde omgeving zou ideaal zijn. Hierdoor is het idee ontstaan om een dierenoppas aan huis te beginnen.

Tijdens mijn studiejaren heb ik mijn Bachelordiploma in de Agro- en biotechnologie afstudeerrichting Dierenzorg behaald. Als hondenliefhebber heb ik mij verdiept in het gedrag van honden tijdens mijn stage bij een hondengedragstherapeut. Ook praktijkervaringen en verwerking van theorie rond leiderschap bij honden in mijn eindwerk hebben mij geholpen om deze diertjes beter te begrijpen. In mijn eindwerk heb ik zorgvuldig de communicatie onderzocht hoe honden onderling communiceren, hoe honden communiceren met hun begeleider en hoe wij als mens kunnen communiceren met honden. Hierdoor kan ik jou en je lieve viervoeter helpen met problemen rond opvoeding en gedrag.

Beestige Groetjes

Ellen